Totalt antall sidevisninger

søndag 11. desember 2011

STONGFJORDEN

I går den 10.desember 2011, hadde eg meg ein tur til Stongfjorden, sammen med mor og far. Var noko ting og tang igjen i huset som måtte hentast, da feriehuset no er solgt. 
Det var vemodigt å komme inn i eitt nokså tomt hus og vite at det var siste gang....eller ikkje. Vi hilste på de nye eierne, som kom oppom medan vi var der, og dei kunne fortelle at huset kom til å beholde sitt gamle preg både utvendig og innvendig....det blir kun nødvendige forandringer i huset, slik at det kan bli ein heilårsbolig. Det gjorde besøket i huset lettere å bære :-) 
Tok nokre få bilder når eg først var der ute....for været var ikkje noko å seie på :-) 6 kommentarer:

 1. Heia Linda..

  Nydelige bilder du har tatt! Det huset var jo lekker og jeg kan tenke meg at det var vemodig å selge et hus med mye sjel.. Litt av en utsikt og man kan drømme seg helt bort...

  Jeg er Eva på din venneliste på Facebook, og jeg har blogg jeg også men da under nicknavn...

  Ønsker deg en fin søndagskveld, og jeg legger meg til følger på bloggen din...

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggeleg tilbakemelding på bloggen Eva :-) Ja, utsikten der ute er ikkje noe å si på, og trøsten er at Stongfjorden består sjølv om huset er ute av familien. Eg kommer nok til å fortsette å dra utover, sjølv om eg da blir å bo andre plasser når eg er der...for naturen der er for meg berre så perfekt :-)

  SvarSlett
 3. dagrunpedersen@hotmail.com11. desember 2011 kl. 19:28

  Hei Linda,
  Jeg tror det må være noen familiegener du og jeg har felles at vi er så glad i bilder. Du er jo en fantastisk flink fotograf mens jeg bare knipser i vei, men jeg tror vi har samme gleden av "hobbyen" vår likevel.
  Hvis du engang, mot formodning skulle komme nordover og ha god tid så kan du jo ta meg et kurs...
  Fortsatt fin adventstid til deg og dine.
  Hilsen Dagrun

  SvarSlett
 4. Hei Dagrun og takk for hyggeleg tilbakemelding. Uansett om en bare knipser i vei, eller legger litt mere i komposisjonen av bildet, så er det en hobby. Eg var nok slik som bare knipset i vei når eg fikk digitalkamera, men etter at eg fikk speilrefleksen i hus, så har hungeren etter å lære blitt større og større. Og takket være mine fotovenner på FB, så har eg kommet nokre steg videre.
  Skal legge inn ett besøk til deg neste gang eg kommer nordover, så kan eg jo prøve å lære deg noe av det eg kan :-)

  SvarSlett
 5. Flott blogg LInda og fine bilder av eit flott bygg/plass :-) Rekner med vi ses i bygda sjølv om huset er solgt :-)
  Ønsker deg ein fin dag :-)

  SvarSlett
 6. Takk for det Janne :-)
  Blir nok å komme utover der, for bygda består jo sjølv om huset er solgt :-)

  SvarSlett